Kunnskapen du trenger for å lykkes med video for din virksomhet

22 år med Video & Design

Uansett om strategi, opptak, redigering eller animasjon, jeg kan vise dere de mest effektive metoder, uansett om du er nybegynner eller kan ganske mye.

Tobias MichelVideoHjelpen.no
Bildet er fra et videokurs hos
Oslo Universitetssykehus Ullevål

Om VideoHjelpen.no & Tobias Michel

Hei! Jeg heter Tobias Michel og er videokursholder, utdannet mediedesigner og videofotograf fra Tyskland, bosatt på Nesodden.

Jeg har jobbet med video, design & musikk fra da jeg var tenåring, mine første kurs i Photoshop & GoLive (1997) og Premiere (1998) fikk jeg tatt hos YWAM University of the Nation’s Media Village i Tyskland. Jeg lanserte min første nettside i 1999 og lanserte et “fotodagbok” (i dag kaller vi det “blog”) i 2002.

Jeg har siden jobbet både som freelance og ansatt, med både video og design, i både Tyskland og Norge.

Erfaring har jeg fra lokal TV i Tyskland og videoredigering, grafikk og animasjon i Screen Media i Norge med mange produksjoner for både TV 2 og NRK.

I tillegg har jeg jobbet i et webdesign firma i Tyskland, med grafisk design for Ukeavisen Ledelse, Økonomisk Rapport og et kristen ungdomsblad samt video- og event-avvikling for Konsertsystemer i Norge.

Jeg har holdt kurs og workshops i alle år og har etterhvert satset mer og mer på det. Siden 2011 har jeg drevet Tobias Michel VJ & Media med adressene Videoblogging.no og VideoHjelpen.no med mål om å lære vanlige folk uten filmutdanning å lage videoer.

Jeg er også mangeårig fast videokursholder hos IGM i Oslo og har hold workshop om video og animasjon på Nordens største Adobe Konferanse – Making Design – to år på rad.

Lurer du på noe innen video, streaming, strategi, redigering, animasjon eller utstyr, ta kontakt så kan jeg hjelpe deg.

Noen av animasjonene jeg har laget for kunder. Se flere eksempler på AnimationsByTobias.com